Cand si de ce ai nevoie de consultanta de securitate?

joi, der 29. octombrie 2015
admin

Protectia organizatiilor, confidentialitatea datelor, respectarea cerintelor de implementare si de securitate generala sunt procese care necesita imbunatatire continua, ca raspuns la schimbarea tehnologiilor, amenintarilor si cerintelor utilizatorilor. Aceasta schimbare necesita evaluatori specializati in domeniul securitatii, pentru a face o analiza completa de securitate.

La Caldo Privat Security consultantii de securitate folosesc cele mai bune practici de punere in aplicare a programelor si ofera solutii continue de imbunatatire a procesului de securitate. Pentru a intelege mai bine importanta si beneficiile acestui proces, va prezentam cateva elemente esentiale desfasurate in cadrul unei consultante de specialitate.

Evaluarea de amenintari si vulnerabilitati
O evaluare a amenintarilor, identifica potentialii adversari si capacitatile lor, precum si modul in care acestia considera ca pot desfasura activitati rauvoitoare.

O evaluare a vulnerabilitatii va analiza planurile existente de securitate, programele si procesele de evaluare adecvate si va identifica zonele care ar putea avea nevoie de imbunatatiri.

Revizuirea si construirea unui plan de securitate
Vom revizui planurile de securitate pentru a ne asigura ca programul de securitate al clientilor este complet. Atunci cand este necesar, vom proiecta si construi un plan de securitate pe scara larga, pentru a oferi cea mai buna solutie nevoilor specifice ale companiilor. Punerea in aplicare a sistemului de securitate, poate fi facuta de catre personalul nostru sau folosind personalul de securitate existent.

Acceptarea si testarea reala
Testarea angajatilor si a echipamentului sunt vitale pentru afacerea clientilor. Sistemele de securitate nu vor mai fi vulnerabile, iar nivelul de securitate va fi unul optim conform prevederilor legale in vigoare.

1 Comment. Leave new

Buna ziua. Intamplator navigand pe internet si unei coincidente de nume al directorului dvs ..daca mai e ..v-a intreb
1.Avand in vedere riscul mediu spre scazut de amenintare diversificata asupra obiectivelor din serviciile dvs, daca aveti SOP..operatiuni standard de operare misiune/locatie/resurse/mediu ostil in parte. Ex. Amenintarea terorista aer/sol in tara de cand oferim securitate NATO e de un albastru/precaut….cibernetica mare..exista dep. lectii invatate..
2. Nu exista un plan integrat de SAR-ue. Motivul real e ca seful inca al ISU, de multi ani nu va lasa sa intrati REAL pe piata.. CAEN cod 8425..cu extensie catre CAEN cod 5223….sunt convins ca aveti standardul de vehicul / obiectiv repartizat..din experienta mea in acest domeniu si dupa multi ani sa facut copy/paste..in acte care nu sunt numai ptr. procurori. Asta la stat, dvs sunteti privati , aveti alta abordare, mai reala. Este legislatia nationala ,la timpul vorbirii eficienta si flexibila, reala pentru educatia unui evaluator?
3. Aceasta nu e o intrebare ci un final de comentariu cu aprecierea mea despre o companie privata intr-un domeniu sensibil si viu si care are nevoie de expertiza profesionala bazata pe experienta personala. Sigur le aveti. Nu ma bag in seama singur , aveti specialistii dvs la nivel tactic dar imi permit sa va dau o idee pe care am folosit-o in cazul prabusirii avionului pilotat de raposatul Iovan si folosita de autoritati CIAS. Ce este MEDIUL OSTIL?
Nu este numai in TO,razboi , calamitati etc…acolo resursele sunt calculate si upgradate continuu. Eu am o parere , dvs aveti? in masura sa fiti cei mai tari si buni.
ANSCUTZGASSE 34 WIEN
28 DEC. 2019
SARBATORI FERICITE SI LA MULTI ANI!

Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.