Cum alegem firma potrivită de pază și protecție?

marți, der 23. martie 2021
admin

Importanța securității nu poate fi subevaluată. Fie că suntem o persoană privată sau o companie, paza și protecța sunt un element demn de luat în considerare pentru fiecare dintre noi.

Există multe modalități pentru a ne asigura siguranța, începând cu instalarea unor sisteme de închidere performante, instalarea camerelor de supraveghere, continuând cu contractarea unei firme de securitate care poate furniza agenți de pază pentru clădiri, dar și alte servicii și personal de securitate pentru a ne satisface toate nevoile de protecție.

Alegerea unei firme de pază și protecție ne ia multe griji de pe cap și, mai mult decât atât, soluțiile pe care ni le poate oferi sunt multe peste planurile pe care ni le putem face noi singuri, neavând cunoștințele necesare despre toate tipurile de securitate existente pe piață. În plus, o firmă de pază și protecție poate veni în întâmpinarea noastră cu experiența sa și ne poate oferi planul cel mai potrivit pentru noi, în funcție de nevoile noastre.

Există multe companii de securitate prezente pe piață, dar adevărata întrebare aici este. Care sunt principalii factori de luat în considerare pentru a alege cea mai bună companie de securitate?

Multe aspecte ar trebui să fie luate în considerare, dar câteva dintre ele sunt cele mai importante.

  1. Fiabilitatea

Este importantă pentru consolidarea încrederii și credinței în rândul oamenilor, ceea ce îl face un factor esențial în timp ce vă alegeți firma de securitate. Acest lucru se poate asigura, organizând întâlniri și interacționând bine cu firma înainte de a o angaja, pentru a fi siguri de fiabilitatea acestora.

  • Timpul de răspuns

Un alt aspect foarte esențial în timpul selectării unei firme de securitate este timpul de răspuns. Nu există nicio greșeală atunci când vorbim despre siguranța ființelor umane și, prin urmare, disponibilitatea de a oferi asistență instantanee este un factor crucial pentru o firmă de securitate de top.

  • Abilități și competență

Nimic altceva nu contează dacă paznicii firmei dvs. de securitate nu sunt nici măcar capabili să gestioneze situațiile de presiune în mod eficient. Paznicii ar trebui să fie instruiți corespunzător și ar trebui să poată păstra proprietatea și oamenii în siguranță. Acest lucru poate fi ușor învățat verificând istoricul firmei.

  • Experiența

Acesta este cel mai important factor, deoarece cu o experiență mai ridicată obțineți abilități mai bune. Cu cât firma este mai experimentată, cu atât sunt mai mari șansele de a primi servicii excelente de la ei.

  • Național sau local?

Ori de câte ori doriți să alegeți un serviciu de securitate, fie că este vorba de afaceri sau de nevoi personale, trebuie să decideți asupra unuia dintre cele două tipuri de servicii de securitate care sunt disponibile la nivel național sau deținute local.

Companiile de securitate deținute local au avantajul că personalul lor este familiarizat cu locurile și comunitățile locale. Cu toate acestea, se recomandă angajarea unei companii operate la nivel național. Aceștia pot angaja gardieni de elită cu pregătire adecvată pentru acest loc de muncă specific. În plus, aceste companii au politici stricte pe care trebuie să le urmeze angajații.

  • Servicii de securitate flexibile

Clienții au nevoi diferite și, într-un astfel de caz, o companie trebuie să fie destul de flexibilă pentru a încerca să servească fiecare client în mod satisfăcător. Cătați o companie care să vă ofere soluții personalizate pentru nevoile voastre.

De ce să alegeți Caldo Privat Security?

Caldo Privat Security este, în primul rând, o companie formată din tineri ambițioși care au ca scop schimbarea modalității de abordare a domeniului de pază, protecție și securitate personală.

Caldo Privat Security este o companie de pază și protecție licențiată încă din anul 2007, având astfel o experiență de peste 13 ani în domeniul pazei și protecției.

Printre clienții Caldo Privat Security se numără companii cu renume mondial și național: PriceWaterHouseCoopers, Mercedes Benz, Romstal etc.

Serviciile Caldo Privat Security acoperă o gamă largă de nevoi, putând veni în întâmpinarea voastră cu următoarele tipuri de servicii :

Societatea noastră este prezentă în peste 30 de orașe mari din țară și deține:

  • Licența nr. 1087/P/2007 conform Legii nr.333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecției persoanelor
  • Licența nr. 2330/ T /2011 pentru activitatea de proiectare, instalare, modificare, întreținere a componentelor și a sistemelor de alarmare împotriva efracției
  • Certificare pentru Sistemele de Management
  • Aviz de înființare a serviciului privat pentru Situatii de Urgență. „SERVICIUL PRIVAT DE POMPIERI – CALDO” a apărut ca urmare a necesității pieței de securitate prin dezvoltarea unui nou concept integrat de măsuri specializate în “activități de luptă împotriva incendiilor și de prevenire a acestora”

De asemenea, clienții companiei Caldo Privat Security beneficiază de prevederile poliței de asigurare încheiate cu OMNIASIG, poliță în valoare de 250.000 euro pentru fiecare eveniment.

 Pe lângă deosebita calitate a serviciilor prestate, la Caldo Privat Security găsiți o companie focusată pe construirea unor legaturi reciproc avantajoase și unor parteneriate de încredere cu clienții.