Importanta serviciilor de paza si protectie

miercuri, der 21. octombrie 2015
admin

Proprietarii de afaceri si de locuinte trebuie sa evalueze beneficiile angajarii unui agent de securitate inainte de luarea unei decizii.

Scopul unei Firme de Securitate

Asigurarea si respectarea prevederilor legale in vigoare privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor.
Rolul agentului de securitate:
1. Tratarea unitara si organizata a posibilelor evenimente/incidente de securitate;
2. Identificarea si prevenirea unor posibile evenimente/incidente de securitate la obiectivele asigurate, de catre personalul cu atributii in organizarea, conducerea si controlul activitatii de paza, precum si a modului de executare a serviciului de catre agentii de securitate;
3. Stabilirea succesiunii activitatilor desfasurate in cazul depistarii sau comunicarii unui eveniment/incident de securitate la obiectiv;
4. Stabilirea si luarea masurilor necesare stoparii/diminuarii actiunii si consecintelor ca urmare a producerii evenimentului/incidentului de securitate;
5. Analiza evenimentului/incidentului si luarea masurilor necesare pentru evitarea producerii in viitor a acestora.
6. Redactarea rapoartelor/documentelor cu masuri si propuneri, referitoare la producerea incidentului/evenimentului si comunicarea acestora factorilor de abilitati.

Prezenta unui agent de securitate poate oferi liniste si un sentiment de securitate pentru proprietarul afacerii, angajatii si clientii acestuia.

Prevenire

Dezvoltarea abilitatilor personalului CALDO PRIVAT SECURITY pentru identificarea, raportarea si rezolvarea unui eveniment/incident cu privire la securitatea obiectivelor, bunurilor si protectia persoanelor din obiectivele unde se presteaza astfel de servicii.

Indiferent de mediu, agentii de securitate Caldo Privat Security au pregatirea si experienta pentru a face fata oricarui tip de situatie amenintatoare. Agentii de securitate Caldo Privat Security sunt supusi la training intensiv de formare specific pentru fiecare industrie.

Caldo Privat Security ofera consultanta in analizarea, proiectarea si instalarea sistemului de securitate adecvat nevoilor si necesitatilor obiectivului desemnat de dumneavoastra. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati – Siguranta ta este prioritatea noastra!

No comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.