Monitorizare si interventie, acoperire nationala

miercuri, der 28. decembrie 2016
admin

Caldo Privat Security va ofera servicii de monitorizare si interventie rapida, avand acoperire nationala.

Asigurand cele mai inalte standarde de calitate, sistemele noastre de securitate sunt gestionate eficient de catre o echipa profesionista.

Pentru maximizarea eficientei echipamentului Dvs. de securitate, compania noastra va ofera servicii de monitorizare si interventie in cel mai scurt timp.

Centrul Caldo Privat Security de monitorizare este echipat cu tehnologie de ultima ora. Facilitatile de monitorizare si control de la distanta sunt optimizate cu procedurile de securitate interna si cu o retea nationala.

Situatiile de urgenta sunt gestionate permanent de catre o echipa dedicata si antrenata specific pentru acest tip de sarcini.

monitorizare-si-interventie_dispecerat_caldo-privat-security-supraveghere-video

Serviciul de monitorizare este realizat cu ajutorul unui dispecerat, care se afla in contact permanent cu echipele de interventie rapida.

Totodata, Caldo Privat Security este atestata in vederea instuirii si perfectionarii personalul de securitate in meseria de Agent de securitate, precum si in meseria de Manager de securitate.

Solicita astazi o oferta: https://caldoprivatsecurity.ro/contact/

Mai mult de atat, compania noastra detine avizul de infiintare a serviciului privat pentru Situatii de Urgenta „SERVICIUL PRIVAT DE POMPIERI – CALDO”. Acest serviciu reprezinta atat o necesitate pe piata serviciilor private de securitate, precum si un nou concept integrat privind masuri specializate in “activitati de lupta impotriva incendiilor si de prevenire a acestora” – cod CAEN 8425.

Monitorizare si interventie, la nivel national

Serviciile de monitorizare si interventie se desfasoara in toate orasele din Romania, dupa cum urmeaza: Oradea, Arad, Timisoara, Resita, Drobeta Turnu-Severin, Deva, Cluj-Napoca, Zalau, Satu-Mare, Baia-Mare, Bistrita, Constanta, Braila, Buzau, Targoviste, Ramnicu Valcea, Galati, Sibiu, Sfantu Gheorghe, Alba Iulia, Bacau, Brasov, Miercurea Ciuc, Targu Mures, Tulcea, Targu Jiu, Craiova, Slatina, Pitesti, Alexandria, Ploiesti, Slobozia, Calarasi, Giurgiu, Iasi.

serviciil_private_situatii_urgenta_caldo-privat-security_monitorizare-si-interventie

Pentru a putea vedea orasele care beneficiaza de serviciile noastre, accesati pagina special conceputa: https://caldoprivatsecurity.ro/despre-noi/acoperire-nationala/

Mai multe detalii despre serviciul de monitorizare al sistemului Dvs. de alarma si interventia rapida in caz de evenimente puteti gasi aici: https://caldoprivatsecurity.ro/servicii/monitorizare-si-interventie/

Centrul Caldo Privat Security are acoperire nationala pentru serviciile de paza si pentru serviciile de monitorizare si interventie rapida antiefractie. Va oferim servicii de monitorizare si interventie rapida la cele mai inalte standarde de calitate.

 

No comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.