Infractionalitatea este in crestere. Ce solutii ai pentru a te simti in siguranta?

Dienstag, der 12. Mai 2020
admin

Gradul de infractionaliate este in crestere. Rata somajului este in crestere si ea, iar furturile si talhariile sunt pe o panta ascendenta atat in Bucuresti, cat si in restul tarii.

De asemenea, conform unui studiu recent efectuat de PWC, 42% dintre companiile din Romania au raportat ca au fost victimele criminalitatii economice in ultimii doi ani.

Primele trei tipuri de infractiuni economice raportate de companiile din Romania sunt fraudele comise de consumatori (44%), criminalitatea cibernetica (40%), si conduita neprofesionala (36%);

Iar daca cele de mai sus se intamplau anterior pandemei, probabil ca ai vazut si estimarile din presa referitoare la infractionalitate, odata declarata starea de urgenta cauzata de noul virus.

In acest context, fie ca detii un business, fie ca vrei ca cei dragi sa se simta protejati sau sa ai dovezi palpabile in cazul producerii unui incident, noi venim cu solutiile pentru ca tu, cei dragi tie sau businessul tau sa fie in siguranta.

Poti opta pentru CONSULTANTA. Solicita-ne ajutorul si o echipa de manageri si evaluatori specializati in analiza completa de securitate si diminuare a riscurilor  va analiza proiectarea si instalarea sistemului de securitate adecvat nevoilor si necesitatilor tale.

Nu stii care este punctul tau vulnerabil?

Noi te ajutam sa-l identifici si venim cu SOLUTIA OPTIMA!

caldo privat security supraveghere-video
  •  SUPRAVEGHEREA VIDEO ar putea fi o solutie atat pentru casa, cat si pentru birou, spatiu comercial, hala industriala sau de productie.

Ce presupune acest serviciu? Supravegherea 24/24 ore a unui perimetru protejat prin camere video. Si, mentionam din experienta noastra, sistemul video de securitate ofera rezultate extraordinare.

Daca suna interesant, ti-am atras atentia  si vrei sa identificam solutia potrivita nevoilor tale ne poti solicita o oferta.

  • O alta solutie ar putea fi instalarea unui SISTEM INTEGRAT DE SECURITATE:

Iti vom propune echipamente si sisteme moderne, ce utilzeaza tehnologii de ultima generatie, respectand  legislatia in domeniu.

Ai de ales intre servicii complete pentru proiectarea, instalarea si executia sistemelor de securitate in obiectivele cu grad ridicat de risc, analiza de risc, instruirea si pregatirea  personalului, servicii specifice de intretinere.

Oferta de baza a companiei este compusa din pachete de servicii optimizate pentru aplicatii in locuinte din mediu urban sau rural, birouri, spatii comerciale, depozite sau hale de productie.

No comments

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.