(Romana) Caldo Privat Security – Trofeul Carpaţilor Ianuarie 2018

Dienstag, der 9. Januar 2018
admin

Leider ist der Eintrag nur auf Rumänisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Securitate la cele mai inalte standarde, asigurata de Caldo Privat Security in cadrul competitiei Turneul Carpatilor

Echipa Caldo Privat Security a inceput anul 2018 in forta, fiind prezenta la Trofeul Carpatilor 2018, unde a asigurat buna desfasurare a meciurilor de handbal masculin purtate intre reprezentativele Romaniei, Portugaliei, Tunisiei si Bahrainului.

Competitia sportiva, desfasurata in perioada 5-6 ianuarie 2018 la Calarasi, s-a incheiat cu victoria tarii noastre, fara a fi inregistrate incidente datorita serviciilor profesioniste de paza si protectie marca CPS.  De altfel, Federatia Romana de Handbal este unul dintre principalii parteneri Caldo Privat Security, agentii nostri fiind prezenti la cele mai importante evenimente sportive desfasurate de aceasta.

Inca de la de infiintarea companiei, in urma cu 10 ani, obiectivul nostru central a fost acela de a satisface si de a depasi asteptarile clientilor, bazandu-ne pe profesionalism, personal calificat si echipamente tehnologice adecvate. Serviciul de securitate evenimente oferit de Caldo Security include control acces (atat in perimetru, cat si in cadrul de desfasurare) si interventie in caz de urgenta in functie de solicitarile partenerului si in conformitate cu legislatia in vigoare.

No comments

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.