(Romana) Paza si protectie asigurate de Caldo Security la trei evenimente sportive

Freitag, der 29. September 2017
admin

Leider ist der Eintrag nur auf Rumänisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Paza si protectie asigurate de Caldo Security la trei evenimente sportive

Echipa Caldo Privat Security continua sa asigure servicii profesioniste de paza si protectie, la cele mai inalte standarde calitative, in ultima luna fiind alaturi de organizatori, sportivi si public la nu mai putin de trei evenimente de anvergura:

• Supercupa Romaniei 2017 la handbal masculin: Dinamo – HC Dobrogea Sud Constanța, meci desfasurat pe 26 august 2017 la Sala Polivalenta din Bucuresti;
• Supercupa Romaniei 2017 la handbal feminin: CSM Bucuresti – SCM Craiova, finala desfasurata pe 3 septembrie 2017 la Sala Polivalenta din Bucuresti;
• Grupa a 4-a a preliminariilor Campionatului European din 2018 la handbal feminin: Romania – Austria, meci disputat miercuri, 27 septembrie 2017, la Sala Sporturilor Traian din Ramnicu Valcea.

Si in cadrul acestor trei competitii sportive, Caldo Privat Security – o companie cu o experienta de 10 ani pe piata serviciilor de profil – a demonstrat, ca abordeaza fiecare misiune cu profesionalism, spirit de echipa si implicare. Agentii nostri de securitate, pregatiti, instruiti si dotati cu toate resursele necesare pentru asigurarea bunei desfasurari a oricarui eveniment, indiferent de amploarea acestuia, pot face fata intr-un mod eficient evenimentelor neprevazute.

No comments

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.