(Romana) Altex Romania multumeste echipei Caldo pentru identificarea si prinderea autorilor unui furt

Tuesday June 27th, 2017
admin

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Altex Romania multumeste echipei Caldo pentru identificarea si prinderea autorilor unui furt

Calitatea deosebita a serviciilor de securitate prestate de Caldo Privat Security a fost, inca o data confirmata, in urma rezolvarii unui incident, pentru care echipa noastra a primit multumiri oficiale. Altex Romania a apreciat profesionalismul de care colegii nostri au dat dovada in identificarea si prinderea autorilor unui furt comis in data de 20 iunie 2017 in magazinul Altex Mall Ploiesti, situat in incinta Centrului Comercial Ploiesti Shopping City.
Aceste aprecieri reprezinta atat pentru noi, cat si pentru clientii Caldo Privat Security, o recunoastere si validare a eficientei serviciilor de paza, protectie si securitate asigurate, fiind in permanenta interesati de dezvoltarea unei stranse legaturi de parteneriat, construite pe incredere.
Bazandu-ne pe experienta celor 10 ani de activitate, vom continua sa prestam servicii de securitate la cele mai inalte standarde, pentru descurajarea infractiunilor si prinderea contravenientilor.

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.