Caldo Privat Security asigura trecerea “Marsului Cavaleriei Americane” prin Ploiesti

Wednesday May 13th, 2015
admin

Aproximativ 400 de militari americani din Batalionul 2 al Regimentului 2 Cavalerie al Armatei SUA, cu peste 80 de mijloace tehnice, vor participa, in zilele de 13 si 14 mai, la “Marsul Cavaleriei”, de la Mihail Kogalniceanu (Constanta) la Cincu (Brasov), informeaza Ministerul Apararii Nationale.

Vehiculele militare care participa la “Marsul Cavaleriei” vor fi impartite in mai multe grupuri pentru a reduce pe cat posibil blocajele in trafic. Ele se vor deplasa de la Mihail Kogalniceanu prin Harsova, Slobozia, Ploiesti, Sinaia si Brasov pentru a ajunge la Cincu. Caldo Privat Security asigura trecerea “Marsului Cavaleriei Americane” prin Ploiesti.

Miercuri, 13 mai, intre orele 15.30 si 19.00, Mall-ul Shopping City din Ploiesti va gazdui o ceremonie de bun venit. Publicul este invitat sa participe si sa interactioneze cu militarii care participa la mars, potrivit sursei citate.

 

Sursa: www.hotnews.ro

2 Comments. Leave new

[…] Asigurarea trecerii „Marsului Cavaleriei Americane” prin Ploiesti […]

Reply

[…] altele, Caldo Privat Security a asigurat protecția și la alte evenimente precum „Marșului Cavaleriei Americane” prin Ploiești, Gala Black Cage Turnament – Bârlad; de asemenea, aceștia s-au ocupat și de paza și escorta […]

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.