(Romana) Caldo Security va asigura paza și protecția în cadrul evenimentului „Copacul cu cărți” 2018

Monday August 6th, 2018
admin

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Caldo Privat Security va asigura paza și protecția în cadrul evenimentului cultural „Copacul cu cărți”, aflat la cea de-a V-a ediție și organizat în perioada 2 august – 3 septembrie 2018, în Parcul Izvor, de  Primăria Municipiului București, prin Creart – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti.

Caldo_copacul_cu_carti

Acest eveniment de anvergură, ce are ca scop promovarea lecturii prin amenajarea unei biblioteci în aer liber și a unei zone de relaxare cu acces gratuit pentru public, va include și ateliere de creație, sesiuni de muzică live și proiecții de film.

Echipa Caldo Security va veni în întâmpinarea participanților și organizatorilor cu servicii profesioniste de pază , asigurând desfășurarea în condiții complete de siguranță a tuturor activităților recreative incluse în programul evenimentului.

Astfel, în vederea preîntâmpinării eventualelor incidente și garantării siguranței și integrității obiectivelor, bunurilor, valorilor și a persoanelor prezente, compania noastră va pune la dispoziție personal calificat, echipament tehnic, autovehiculele transport/mașini intervenție, dispecerat propriu local, mijloace de comunicare, cabine și alte mijloace deținute în dotare.

Serviciul de securitate evenimente oferit de Caldo Security include control acces (atât în perimetru, cât și în cadrul de desfășurare) și intervenție în caz de urgență în funcție de solicitările partenerului și în conformitate cu legislația în vigoare.

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.