Olimpiada Liceelor McDonald’s 16-18 martie 2018. Competiile de volei

Tuesday March 20th, 2018
admin

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

In weekend-ul 16-18 martie 2018, tinerii s-au intrecut din nou pentru un loc pe podium in cadrul Olimpiadei Liceelor McDonald’s, de data aceasta lupta ducandu-se in competitiile de volei. Pe parcursul celor trei zile in care liceeni fie au participat, fie si-au sustinut echipa favorita, echipa de profesionisti Caldo Privat Security a asigurat siguranta tuturor celor prezenti la eveniment.

In ceea ce priveste competitia de volei masculin, locul I si premiul cel mare in valoare de 1.000 de euro a fost adjudecat de Colegiul Tehnic Feroviar Mihai I, iar locurile II (500 de euro) si III (250 euro) au revenit Colegiului Tehnic Anghel Saligny si Colegiului National Ion Creanga.

Caldo Privat Security, companie cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, sustine in continuare Olimpiada Liceelor McDonald’s, prin serviciile de securitate si protectie la cele mai inalte standarde calitative

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.