(Romana) Paza si protectie asigurate de Caldo Security la trei evenimente sportive

Friday September 29th, 2017
admin

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Paza si protectie asigurate de Caldo Security la trei evenimente sportive

Echipa Caldo Privat Security continua sa asigure servicii profesioniste de paza si protectie, la cele mai inalte standarde calitative, in ultima luna fiind alaturi de organizatori, sportivi si public la nu mai putin de trei evenimente de anvergura:

• Supercupa Romaniei 2017 la handbal masculin: Dinamo – HC Dobrogea Sud Constanța, meci desfasurat pe 26 august 2017 la Sala Polivalenta din Bucuresti;
• Supercupa Romaniei 2017 la handbal feminin: CSM Bucuresti – SCM Craiova, finala desfasurata pe 3 septembrie 2017 la Sala Polivalenta din Bucuresti;
• Grupa a 4-a a preliminariilor Campionatului European din 2018 la handbal feminin: Romania – Austria, meci disputat miercuri, 27 septembrie 2017, la Sala Sporturilor Traian din Ramnicu Valcea.

Si in cadrul acestor trei competitii sportive, Caldo Privat Security – o companie cu o experienta de 10 ani pe piata serviciilor de profil – a demonstrat, ca abordeaza fiecare misiune cu profesionalism, spirit de echipa si implicare. Agentii nostri de securitate, pregatiti, instruiti si dotati cu toate resursele necesare pentru asigurarea bunei desfasurari a oricarui eveniment, indiferent de amploarea acestuia, pot face fata intr-un mod eficient evenimentelor neprevazute.

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.