Activitatea Caldo Security, apreciata de Federatia Romana de Handbal

miercuri, der 6. aprilie 2016
admin

Profesionalismul si dedicarea companiei Caldo Privat Security au fost apreciate, in mod deosebit, de catre Federatia Romana de Handbal. FRH a acordat companiei o diploma in semn de consideratie, in urma prestarii serviciilor noastre de securitate la evenimentele sportive, dupa ce Romania a obtinut medalia de bronz la Campionatul Mondial de handbal feminin..

Caldo Security, apreciata de Federatia Romana de Handbal

„Multumim, CPS Security, si datorita voua Romania este intotdeauna printre cei mai buni.” – aceste cuvinte care  ne-au fost adresate, constituie pentru noi, nu doar o validare a calitatii serviciilor prestate, ci si o motivare. Ca si pana acum, vom ramane si pe viitor alaturi de sportivii nostri deosebiti.Specialistii in paza si control acces Caldo Privat Security au continuat actiunea, acestia fiind prezenti in urma cu o luna la meciul de handbal feminin Romania – Norvegia,  in preliminariile grupei 1 de calificare la Campionatul European din Suedia.

Noi, am stiut dintotdeauna, ca abordarea profesionala in securitatea pentru evenimente, ofera o atmosfera relaxata, atat invitatii cat si organizatorii avand posibilitatea de a se bucura de fiecare moment, fara grija vreunui incident neplacut, motiv pentru care ne-am dorit sa atingem cele mai inalte standarde calitative.

Astfel, echipa Caldo Privat Security este pregatita, sa furnizeze atat personal calificat cat si tehnologie de securitate conform nevoilor, inaintea si inin timpul evenimentului, dar si la finalul acestuia.. Serviciul de securitate evenimente oferit de Caldo Security, include control acces (atat in perimetru, cat si in cadrul de desfasurare) si interventie in caz de urgenta in functie de solicitarile partenerului si in conformitate cu legislatia in vigoare.

No comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.