Servicii

Home » Servicii

Caldo Privat Security – Servicii de paza si protectie

Paza si control acces

Paza si control acces

Prin aceste servicii integrate, se intelege ansamblul de actiuni ce au ca scop paza si protectia unui obiectiv impotriva persoanelor neautorizate. Aceste servicii de paza si protectie sunt oferite prin mijloace, echipamente profesionale.

Transport valori

Transport valori

Serviciul de transport valori este o categorie aparte de servicii de paza, care presupune asigurarea unor bunuri de valoare pe perioada unor deplasari. Se folosesc de cele mai multe ori masini blindate puse la dispozitie de catre firma.

Garda de corp VIP

Garda de corp VIP

Societatea noastra asigura protectie personala VIP, organizarea, primirea si protectia in regim VIP. Fie ca vine vorba despre protejarea membrilor familiei sau despre protejarea persoanelor publice, CPS SECURITY va pune la dispozitie echipa noastra.

Monitorizare si interventie

Monitorizare + interventie

Caldo Privat Security asigura serviciul de monitorizare al sistemului de alarma si interventia rapida in caz de evenimente, dupa cum urmeaza: detectia imediata a evenimentului si transmiterea alarmei de la obiectiv la dispecerat .

Consultanta de specialitate

Consultanta de specialitate

O echipa de manageri si evaluatori specializati in analiza completa de securitate si diminuare a riscurilor va poate oferi consultanta in analizarea, proiectarea si instalarea sistemului de securitate adecvat nevoilor si necesitatilor obiectivului dumneavoastra.

Supraveghere video permanenta

Supraveghere video permanenta

Serviciul presupune supravegherea 24/24 ore sau supravegherea fractionata dupa un program stabilit cu beneficiarul, a unui perimetru protejat prin camere video. Sistemul video de securitate ofera rezultate extraordinare.

Instalare sisteme de securitate

Instalare sisteme de securitate

CALDO PRIVAT SECURITY promoveaza pe piata echipamente si sisteme moderne, utilizand tehnologii de ultima generatie si respectand legislatia in domeniu. Prin divizia sa specializata, CALDO PRIVAT SECURITY ofera solutii complete.

Serviciul pentru situatii de urgenta

Serviciul pentru situatii de urgenta

CALDO PRIVAT SECURITY detine avizul de infiintare a serviciului privat pentru Situatii de Urgenta „SERVICIUL PRIVAT DE POMPIERI – CALDO”, aparut ca urmare a necesitatii pietii de securitate, prin dezvoltarea unui nou concept integrat, de masuri specializate.