Instalare sisteme de securitate

Home » Servicii » Instalare sisteme de securitate

CALDO PRIVAT SECURITY promoveaza pe piata echipamente si sisteme moderne, utilizand tehnologii de ultima generatie si respectand  legislatia in domeniu.

Prin divizia sa specializata, CALDO PRIVAT SECURITY ofera solutii complete pentru: proiectarea, instalarea si executia  sistemelor de securitate in obiectivele cu grad ridicat de risc, analiza de risc, instruirea si pregatirea  personalului, servicii specifice de intretinere.

Oferta de baza a companiei este compusa din pachete de servicii optimizate pentru aplicatii in locuinte din mediu urban sau rural, birouri, spatii comerciale, depozite sau hale de productie.

Profesionalismul tehnicienilor nostri, ne permite abordarea unor lucrari de proiectare si executie cu complexitate ridicata, in conditii de calitate superioara, toate sistemele fiind concepute astfel incat caminul, biroul si afacerea dumneavoastra sa fie protejate si gestionate corect.

Echipamentele folosite de noi se ridica la cele mai inalte standarde internationale din domeniu. In urma instalarii unui astfel de sistem este facilitata conectarea la dispeceratul nostru pentru o si mai mare siguranta a dumneavoastra si a bunurilor dumneavoastra.

Solicita o oferta